Regál MOSSA MO4

Posledních %1
SKU
MOS4
Dodací lhůta
2-4 týdny
Šířka: 60 cm
Výška: 194 cm
Hloubka: 40 cm
As low as 3 536,00 Kč Regular Price 4 160,00 Kč
Lowest price within 30 days before promotion: 4 160,00 Kč
Description

Regál Mossa NO4 je elegantní a funkční nábytek, který dokonale zapadne do různorodých interiérů – od mládežnických pokojů, přes obývací pokoje, jídelny, až po kanceláře. Regál nabízí šest přihrádek, což poskytuje prostorné místo pro ukládání knih, dokumentů nebo dekorací. Navíc, v dolní části se nacházejí dvě zásuvky na kuličkových kolejnicích s plným výsuvem, což zaručuje snadný a stabilní přístup k obsahu.

Nábytek je vyroben z vysoce kvalitní laminované desky, což zajišťuje jeho trvanlivost a odolnost vůči každodennímu používání. Zesílené hrany ABS chrání okraje před poškozením, čímž zvyšují odolnost regálu. Interiér každého segmentu je dokončen v dekoru dub whisky, co dodává interiéru teplo a eleganci.

Regál Mossa NO4 stojí na vysokých nohách, co nejen usnadňuje udržování čistoty pod nábytkem, ale také mu dodává lehkost a moderní styl. Je dostupný ve více barevných variantách: bílá mat s černými úchyty a nohami, černá mat se zlatými úchyty a nohami a Kašmír Mat se zlatými detaily. Každá z těchto možností dokonale harmonizuje s interiérem ve stylu dub whisky, vytvářející konzistentní a esteticky atraktivní vzhled, který kombinuje modernost s funkcionalitou.

Více informací
Hmotnost 45 kg
Materiał Nábytková deska
Styl Klasický, Moderní, Glamour
Materiál rukojeti Plastová
Vodítka zásuvek Kuličkové vodítka
Nohy Plastický, na nohách
Povrchová Úprava Mat, Struktura
Pokoj Dětský pokoj, Jídelna, Kancelář, Obývací pokoj
Počet polic 6
Dodací lhůta 2-4 týdny
Dodací podmínky Vlastní montáž
Počet zásuvek 2
Kolekce MOSSA
záruka 24 měsíců
Šířka 60 cm
Výška 194 cm
Hloubka 40 cm